Nordik Barrborn Crow е поредица от две свирки примамки: Nordik Barrborn Basic Crow и Nordik Barrborn Pro Crow. Те са разработени и проектирани от Роджър Барбърн в сътрудничество с Nordikpredator.

Примамките са разработени специално да възпроизвеждат голямо разнообразие и различни звуци на вранови птици. Дизайнът им ги прави много лесни за използване. Използвайте Nordik Barrborn Basic и направете по-меките и основни звуци, които враните използват, за да огласят с всяка друга птица, че районът е безопасен.

Nordik Barrborn Pro, от друга страна се използва, за да направи серия от звуци, които привличат или дразнят врановите птици. С възможностите на двете свирки-примамки, вие имате комбинацията на по-меките звуци на Nordik Basic Crow и агресивни призиви от Nordik Pro Crow. За да използвате в свирката, поставете устните си пред предните си зъби и поставете мундщука между тях, като стиснете леко, така че да останат 3-4 мм. Подайте въздух във свирката, с не много сила, като издавате едновременно звукът Рррррр. С малко тренировки ще получите базовото звучене. С пристискане на мундщука и подаване на по силен или слаб въздух във свирката, получавате многобройни вариации. След кратки тренировки, когато постигнете основния звук за поздрав, може да започнете опити да променяте звуците в различнии вариации. За да постигнето това, поставете ръката си в края на свирката, като сключите палеца и показалеца около нея. С останалите пръсти образувайте фуния. С подаването на въздуха разтворете ръката, така ще получите звуци с различна дебелина. Друга възможност за вариации на звуците е, като стиснете мундщука със зъби или с пръстите на другата ръка.

Като подарък от нас, който ще ви донесе много късмет и слука, получавате връзка за свирките с логото на фирмата.


Наслука,

Roger Barrborn

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Комплект свирки за лов на врани Nordik Barrborn Crow 2-pack

  • Производител: Nordik Predator
  • Код на продукта: Nordik Barrborn Crow 2-pack
  • Наличност: В наличност
  • 72.00лв.


Свързани продукти

Свирка примамка за врани Nordik Barrborn Pro Crow

Свирка примамка за врани Nordik Barrborn Pro Crow

Nordik Barrborn Pro Crow Звуковата примамка за врани една от двете свирки от поредицата "Nordik..

40.00лв.

Свирка примамка за врани Nordik Barrborn Basic Crow

Свирка примамка за врани Nordik Barrborn Basic Crow

Nordik Barrborn Basic Crow Звукова примамка за врани Basic е една от двете свирки от поредицата ..

40.00лв.

Свирка примамка за врани Nordik Crow

Свирка примамка за врани Nordik Crow

Свирка примамка за врани Nordik CrowИнструкции: За да имитирате крясъка на сивата врана постав..

58.00лв.

Тагове: Nordik Barrborn Crow 2-pack, лов на врани