• Свирка примамка за хищници Nordik Hind

Инструкции: Nordik Hind е нова и уникална примамка. Тя е специално разработена да имитира на зов за помощ на малкото на благороден елен. На този звук реагират и кошути, като ги привлече да се доближават най-често с лай за да помогнат на малкото в беда. Този вид примамване е най-успешен в райони с голяма популации на благородни елени.

Разпънете долната част на примамката и поставете мущука между устните си и надуйте. Надуйте с кратки и по-дълги интервали на въздуха в продължение на 15-20 секунди, направете почивка за 2-3 минути.Използвайте около 20-30 мин.за всяка позиция(варда).С тази свирка може да примамите хищници,като вълци и рисове в райони,където имат общо обитание. За по добри резултати вижте видеото в описанието на продукта.

Nordik Hind може да се използва и за примамване на елен Сика по време на брачния период. За тази цел трябва да надуете отначало леко и продължително,като вкарвате звука с по-голямо налягане до излизането на силен и пронизителен звук. Направете го три пъти и изчакайте 5-10 мин. Имайте предвид, че понякога еленът се приближава без да отговаря на вашите призиви.

Важно: Еленът Сика не обитава територията на България.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свирка примамка за хищници Nordik Hind

  • Производител: Nordik Predator
  • Код на продукта: Nordik Hind
  • Наличност: В наличност
  • 80.00лв.


Тагове: Nordik Hind, Nordikpredator, Лов на хищници